Tuesday, 19 January 2016

EXPRESSO

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

ini espresso google

Aku nak nasihatkan kalau kau bukan seorang yang tegar minum coffee please jangan order ni. Aku yang penggemar coffee ni pun sampai la ni tintong disebabkan espresso ni oii. Okay itu je. selamat bekerja.

P palang S : Aku sedang tidur dengan mata yang celik. Kau mampu??? 

12 comments:

  1. hot caramel macchiato untuk saya :)
    tak berani nak cuba just espresso. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau masa nak stay up untuk study/buat kerja worth a try. Nak cuba jugak nanti, coffee shop dekat dengan UPM je. hehe

      Delete
  2. saya suka yg ada karamel.. tp manis sikit

    ReplyDelete
  3. hai kakak cantik...

    aku pun tak berapa suka dengan pekatnya benda alah ni. boleh buat pening lalat ko...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha punzel kalo dah pening lalat payah

      Delete
  4. minum semua jenis kopi, asalkan sedap..hehe.tapi lebih suka yang sejuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo sedap ae yg sejuk..sya selalu minum coffe sejuk yg blanded je la haha

      Delete
  5. coffee & tea air yg tak penuh jemu minum..

    ReplyDelete