Wednesday, 3 February 2016

Mental penat katanya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

seriously i don't know how to keluar opis dengan meninggalkan kepala yang dekat opis tadi tu tanpa bawa dia sama balik rumah. Penat otak dengan kerja. kalau boleh tak nak otak ni berfikir pasal kerja bila dah sampai rumah. Tapi otak degil. erm please nak tips 

p palang s :aku rasa penat mental lebih worst daripada penat badan. Tak gitu?

9 comments:

  1. skrg ni keje departmnt mana?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Apa yang selalu difikirkan tu? Doa banyak2 minta Allah tenangkan hatimu

      Delete
  3. Kalau saya la, keluar pintu ofis tu terus lupa pasal keja dah.. hehehe.. take good rest ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bgusnya..dlu keje opis lame pun keluar je pintu opis terus tak pikir dah pasl keje

      Delete
  4. Sama macam saya.. awal2 kerja dulu memang selalu fikir pasal patient. Takut jadi apa2, takut ada keja tak setel. Jadi, sebelum balik, cek dulu semua kerja, pastikan setel & memang dah buat betul2 sebelum pass over kat kawan lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya pun buat mcm tu.tapi kdg2 tu belum esok tapi keje esok dah menanti.stress kan..tapi sekrg mcm okay dah sikit

      Delete
  5. klu sy alhamdulillah..sblm balik kdg2 bos pulak yg pesan..tak payah balik lewat, keje lbh masa..bila time off balik je keje xsiap esok blh sambung..btw doa byk2 sis ataupun alih fokus pd life/benda kta suka buat

    ReplyDelete