Monday, 28 December 2015

KEPALA AKU KE KEPALA KAU

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
 
Erm perkara ni dah banyak kali berlaku. Lagi-lagi kalau musim perayaan dimana semua adik beradik akan balik kampung. Akan ada la yang terjerit-jerit melalak-lalak meraung-raung
 
'Weh ni kepala siapa?!'
'Weh Nampak kepala aku tak?!
'Weh kau pakai kepala aku ae?1
'Weh ni kepala aku ke kapala kau?!
 
Dan akan ada la yang menjawab kepala sendiri pun nak tanya orang ke?!
 
 selalu sgt gaduh sebabkan kepala ni
 
So, the solution is tampal nama masing-masing atas kepala masing-masing la. Takde la nak terjerit-jerit lagi dah haha.Sekiannnnn.
 
P palang S : Ni la padah kalau satu rumah pakai phone yang sama
 
 
 

8 comments:

  1. hahaha...macam2 kan, bila berkumpul adik-beradik, meriah satu rumah

    ReplyDelete
  2. iPhone. Hehe ^^V

    Saya banyak join program kumpul ramai2, masa program pernah sekali hilang sebab tertukar, lepas tu tulis nama atas masking tape, lekat kat charger.

    Settle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah memg tu la cara paling selamat

      Delete
  3. ingatkan kepala apa tadi. hehehe...

    ReplyDelete
  4. hahahahahaa. mujur kami adik badik tu pakai hp brand lelain. takde tertukar kepala :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha memg senang kalo guna lain2 brand kak.ni sme susah gak kdg2

      Delete