Tuesday, 29 December 2015

Suratan dan Ketentuan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Sedih bila bos tukarkan aku dari department sales masuk account department semula. Bukan tak suka kerja ni. Cuma tak suka environment kat account department ni. ermmm sabar dan redo.

P palang S : Nak menangis rasanya semalam. Tapi hari ni okay sikit dah :) chillll

12 comments:

  1. Sabar ye kakak...
    Lama-lama oklah tu.

    ReplyDelete
  2. dah okay dah..mula2 je rsa tak suka sebb tiba2 je

    ReplyDelete
  3. salam kenal..

    semoga lebih ceria.

    ReplyDelete
  4. Chill kakak... banyakkan sabay ye..
    In sha Allah kat mana Allah letak itu lah yang terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. insyaAllah kita okay je..thanks :)

      Delete
  5. sebab ada kelebihan la tu yang boss tukarkan ke dept baru tu kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha asalnya memg buat akaun pastu ada staff resign and kat sales tk cukup staff then transfer sana

      Delete
  6. dep sales? sha sales-coordinator ye? hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha aah ima. first masuk sini memg dudk akaun dep then ada staff resign bos tukar then ni tukar balik.

      Delete